Våga Sjunga Ut!

Här gör jag magstöds uppvärmning. 😉

Maria Lavrell, min sånglärare.

Våga sjunga ut!

Jag har länge velat stå på scen, ända sedan jag var liten. Det har varit något jag tycke såg så kul ut att göra det man älskar. Mitt ”hinder” var då bara att, ”men jag kan ju inte sjunga.” Det hindret har följt med mig länge, men med självförtroende och sånglektioner så har jag byggt up min sångsjälvkänsla och övat och övat upp min sång. Så våga sjunga ut för det du älskar och tror på.

Det spelar ingen roll vad andra säger, följ din dröm och gör det du tycker är kul Just Go For It.

Självförtroende; att bygga upp sitt självförtroende kan hjälpa väldigt mycket om det är något man känner att man inte vågar men vill göra. Då med tankar som pepp om sig själv ger bland annat högre självförtroende. Att säga till sig själv att man är vacker och fin varje morgon tar sig själv upp till en ny nivå i sitt självförtroendet.

– Everything you need, your courage, strength compassion and love; everything you need is already within you.

Bye Beautyful, Self-loving Honey:)

 

En sånglektion med Maria kan gå till så att man börjar med olika uppvärmningar i alla områden som man använder i sången och sedan spelar Maria piano och man själv sjunger till olika låtar som man går igenom tills dem sitter. En lektion är 50 minuter och det går man igenom smidigt med uppvärmning, sång och avslut.

 

Är du intresserad av att ta sånglektion?

Maria Lavrell

Hemsida;  http://www.marialavrell.com/

Mail;  maria@sweet-harmony.se

Telefonnummer;  076 217 72 26

Copyright © 2018