Spring Cleansing-Frukost

I annonssamarbete med Bosch
 
Äntligen fick jag lite tid över förra veckan att göra något som jag älskar – testa nya smoothies! Tillsammans med inspirerande kvinnoduon bakom Food Pharmacy – Mia Clase och Lina Nertby Aurell – fick vi prova att använda den nya VitaBoost High Speed Blender på Urban Delis Matbaren. På bordet fanns det i princip allt att välja på – från cashewnötter, till avokado (med kärnan), frysta bananer, frysta jordgubbar, grönablad, citron, kokosvatten, etc. Tjejerna visade oss hur lätt blendern var att använda, samt lite roliga och näringsrika recept, och sen var det full fart. Jag gjorde min på rödbetor – som en en superfood för oss kvinnor med massa järn – spenat, bananer, jordgubbar och kokosmjölk. Det blev en spring cleansing-frukost.
 
Dom nämnde att deras läsare ofta frågor om tips kring bra fungerade mixers och att ofta finns det bara dyra alternativ som verkligen funkar. Därför är VitaBoost ett väldigt bra alternativ – den är effektiv och i en bra prisklass. Det grymma med VitaBoost är att du kan slänga ner de hårdaste ingredienserna och få en len och mjuk mix på några sekunder. Har haft många blenders som inte orkar köra allt men denna var så snabb.
 
Food Pharmacy Mia & Lina pratade mycket om hur viktigt det är med rätt tarmflora – nästan 80% av immunförsvaret sitter trots allt där… Större delen av tarmen ska bestå av “goda bakterier” men det finns även utrymme för det som är “lite sämre” – även dom har en funktion. De gick även igenom antiinflammatorisk mat och rekommendera mycket grönsaker, mycket grönt och mycket näring för att stärka immunförsvaret.
 
På plats sprang jag på några av mina favorit tjejer som yogisarna Malin Persson och Stina Lönnkvist, samt “the healthy blond” Ulrika Linde. Mysigt att se er ladies!
Läs mer HÄR.